FORSIDE WEB DESIGN SEO OM OS KONTAKT
×
FORSIDE WEB DESIGN SEO OM OS KONTAKT

WEBGRAFIKKEN SMÅT MEN GODT

OM OS

Vi vil meget gerne fortælle dig lidt om hvem vi er, og hvad vi gerne vil hjælpe dig med:

Hvorfor startede vi vores virksomhed og hvordan vil vi gerne hjælpe dig:

Vi er to barndomsvenner der længe har leget med hjemmesidedesign og SEO. Da en af vores venner så brokkede sig over, at man ikke kunne få simple hjemmesider til en god pris, i stedet for sider man skal give 20.000-30.000 kr. for, fik vi lige så stille ideen til Webgrafikken. Vi indså at man nemt kan genbruge meget design og alligevel lave en unik og lækker hjemmeside. Vi pitchede ideen for vores før omtalt ven, og da vi nævnte, at vi ikke skulle have mere en 3750 kr. for en helt ny hjemmeside, var han selvfølgelig med på ideen.

Siden da er tingene fløjet af sted, og vi har hjulpet flere små danske virksomheder til at få en god hjemmeside til billige penge.

Hjemmeside design og SEO er noget vi i flere år har arbejdet med som hobby, og at vi nu har mulighed for at arbejde med noget vi synes er sjovt og samtidig hjælpe andre, er vi enormt glade for!

Måske undre du dig over hvorfor vores priser er så billige, men årsagen er at vi ønsker, at alle kan være med og få en ny hjemmeside. Vi bruger skabeloner, og derfor kan vi også holde timeforbruget nede, og stadig sikre en timeløn der gør at vi kan leve af det.

VI BRÆNDER FOR DET

Vi brænder for en enkel løsning, du bliver glad for, og som samtidig stadig er så billige at alle har råd til det. Vi synes vores arbejde er sjovt!

Vores mål er at hjælpe så mange virksomhedsejere som vi kan, til at få en hjemmeside de kan være stolt af, og som samtidig sikre dem flere kunder i deres butik.

Fotoafos